NL  –  FR  –  ENG

Meer dan 10 jaar ervaring

Plaatsing binnen de 2 weken

24u/7 tot uw dienst

Oplossing voor alle problemen en vragen

Gratis offerte

GTA-SECURITY SYSTEMS BIEDT U EEN AANGEPASTE DIENST DANKZIJ DE ALLERNIEUWSTE PRODUCTEN GEBASEERD OP DE WET VAN PRIVACY EN OP U WENSEN. U HEBT DE KEUZE TUSSEN VERSCHILLENDE BEVEILIGINGSSYSTEMEN:

Onze Diensten

Camerabewaking

De bewakingscamera is gemeengoed geworden in onze dagelijkse omgeving. De democratisering maakt het gebruik in een woonomgeving mogelijk. Het is een krachtig afschrikmiddel dat potentiële indringers zal afschrikken; elk beeld kan afzonderlijk worden geanalyseerd. Controle en monitoring gebeuren ter plaatse of op afstand, waar en wanneer u maar wilt.

Toegangscontrole

De toegangscontrole vindt plaats via badgelezers, toetsenborden en vingerafdruk. Toegang tot bevoegde personen is flexibel en maakt de traceerbaarheid mogelijk van alle bewegingen binnen uw bedrijf of binnenkomsten in uw huis.

Inbraakbeveiliging

Detecteer elke poging tot inbraak in uw bedrijf of huis om uw eigendommen en uw dierbaren te beschermen. elke inbraakpoging activeert de werking van ter plaatse geïnstalleerde sirenes, verzendt de waarschuwing naar een centrale meldkamer en / of alternatief op uw mobiele telefoon of een vaste lijn.

Branddetectie

Elke seconde kan een verschil maken. In een professionele omgeving kan een brand veel grotere schade aanrichten dan een inbraak. In een huiselijke omgeving is het een kwestie van het redden van levens van mensen die door giftige rook snel alle reactievermogen kunnen verliezen.

De kwaliteit van onze diensten maakt onze reputatie

Onze gespecialiseerde gecertifieerde technicus zal u naar de beste keuze adviseren om uw gebouw te beveiligen vergeleken met het reglement en u wensen. Wij zorgen voor de installatie en het onderhoud met een uitstekende naverkoopdienst. Uw veiligheid is onze prioriteit!

PARTNERS