Onze partners

Want het is in de eerste plaats de kwaliteit van de apparatuur die de kwaliteit van uw installatie bepaalt.....

Risco

RISCO is een eerste keus leverancier voor het volledige beheer van de beveiliging, de veiligheid en de bewaking van uw eigendom. De producten zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaar. Inbraakalarmsystemen voor residentiële en commerciële installaties, met een compleet assortiment van accessoires en een oplossing voor domotica, een oplossing voor toegangscontrole met geïntegreerde beveiliging en gebouw beheer. Met de Cloud-oplossingen van RISCO kunt u uw installatie ook op afstand bedienen.

Hikvision is ’s werelds grootste leverancier van videobewakingsoplossingen.  Hikvision biedt innovatieve high definition camera’s, waaronder een reeks IP Smart camera’s en recorders met infrarood, breed dynamisch bereik, gezichtsherkenning, objecttelling en inbraakdetectie. Het Smart IP-camera-assortiment van Hikvision voldoet zonder problemen aan alle eisen op het gebied van opslag en bandbreedtegebruik en biedt een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en gebruiksgemak voor klanten. 

DAHUA Technology biedt de modernste camera-, beeldsensor- en videotransmissietechnologieën. Een breed aanbod aan producten stelt ons in staat om aan de uiteenlopende wensen van onze klanten te voldoen, ongeacht het gewenste veiligheidsniveau en de omvang van het project. De ontwerp- en fabricagekwaliteit van Dahua-producten wordt door vele internationale merken erkend. Dahua producten worden veel gebruikt in bedrijven, scholen, hotels, banken, banken, ziekenhuizen, kantoorgebouwen…..

Niko is gevestigd in België en bestaat al een honderdtal jaren. Niko produceert elektrische systemen en ontwerpt ook hoogwaardige schakelaars en stopcontacten. De producten die door de fabrikant worden aangeboden omvatten ook draadloze bediening, LED-verlichting, dimmers,…